RVN_5036vrnrg

Na rubu Deliblatske peščara, usred vojvodjanske ravnice, u živopisnom selu Deliblato prostire se oaza mira i tišine Specijalni rezervat prirode „Kraljevac”. Jezero Kraljevac sa plutajućim ostrvima, okolnim tršćacima, šumama, livadama i pašnjacima odlikuju se bogatstvom i raznovrsnošću biljnog i životinjskog sveta.

Opširnije →

Kolege ribolovci i svi ostali posetioci SRP „Kraljevac“, podsećamo vas da se ponašate u skladu sa trenutnom situacijom. Boravak u rezervatu je dozvoljen samo u periodu od 05 do 17 sati, takođe i ribolov je dozvoljen u ovom periodu. Noćno pecanje se zabranjuje! Hvala se na razumevanju.

Opširnije →

POZIV PONUĐAČIMA za podnošenje ponuda za javnu nabavku male vrednosti podeljena u dve partije za nabavku – Terensko (putničko) vozilo i kompletno opremljen motokultivator.

Opširnije →
zavrsena-turisticka-sezona

Prva letnja turistička sezona uspešno je završena u Specijalnom rezervatu prirode Kraljevac zahvaljujući predstavljanju prirodnih lepota i turističke ponude rezervata na medjunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, većoj prisutnosti u medijima i angažmanu ekologa dr Karoline Petrović kao eko vodiča.

Opširnije →